Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Niečo staronové je na ceste! Lomography Záhadný produkt: Časť 4

Je tu čas na 4tú indíciu k odhaleniu nášho tajného produktu. Už sa to blíži tak teraz naozaj veľká stopa. Vo štvrtok 25.7. odhalíme produkt celý! Tak si to zapíšte do kalendárikov, máte sa na čo tešiť!

Čo vypovedá táto fotka o novom produkte? Už sa nevieme dočkať ako vám to odhalíme!

Kedy to spustíme

Tajný produkt bude online vo Štvrtok 25. Júla a to v nasledovných časoch.

New York – 6:00
London – 11:00
Vienna – 12:00
Hong Kong – 18:00
Tokyo – 18:00

Nevideli ste predošlé indície? Pozrite si ich tu skúste tipnúť čo to bude!

napísal/a tomas_bates a preložil/a lomojolo

No comments yet, be the first