Have an account? Login | New to Lomography? Register | Lab | Current Site:

Odpočítavanie Tajného Produkt: Zbieranie kúskov časť 6

A teraz posledná stopa. Tu silueta foťáku. Už viete? Zajtra odhalíme TAJOMSTVO takže buďte v pozore!

Áno, áno – zajtra oficiálne spúšťame nový tajný produkt. Tu časy kedy sa bude spúšťať.

Worldwide Launch Times

New York
7:00

London
11:00

Vienna
12:00

Hong Kong
19:00

Tokyo
20:00

Tak hádam ste sa pobavili pri hádaní a teraz už len vyčkať do zajtra.

napísal/a shhquiet a preložil/a lomojolo

No comments yet, be the first

Read this article in another language

Originálna verzia článku bola napísaná po: English. Dostupný je aj po: Italiano, 日本語, 中文(简体版), Spanish, Deutsch, 中文(繁體版), ภาษาไทย, Français, 中文(繁體版), Nederlands & Türkçe.